Inspiratie

WONEN

Thuis is meer dan alleen een huis waar je je dagelijks dingen doet. Wonen is thuiskomen in een prettige omgeving. Een plek die jij hebt ingericht zoals jij dat mooi en fijn vindt en waar je je thuis voelt.

Een fijn thuis kan heel strak ingericht zijn,of met oude doorleefde spullen,opgeknapte meubels, accessoires of gewoon alles nieuw.

BRYNXZ heeft sobere kruiken en potten mooi in een sleets / sober interieur maar ook de bekende craquele potten, kruiken lampen enz. in allerlei tinten.Wij verkopen de series: classic white, dark grey, misty grey ,antique pink ,turqouise en evening green , earth,earth vintage, majestic earth en majestic stone , antique green , antique yellow.Majestic stone , majestic earth en earth kunnen perfekt in een sobere inrichting of landelijk of gemixed met bv classic white .Natuurlijk past het super in een landelijke of klassieke inrichting.Kom berust langs om alles te bekijken  en te mixen.Wij helpen je er graag mee.Wat ook erg mooi maar wat gewaagder is om bv rustige tinten en dan een turqouise item toevoegen in je interieur.

De lampen van BRYNXZ zijn echte blikvangers en verkopen wij in verschillende maten en materialen.De nieuwste lampen zijn majestic earth van de populaire serie majestic earth.

 Een kruik op een tafel prachtig in een sober chic interieur, maar in een landelijk interieur staat deze ook prachtig!

Vanaf  september zijn de verse dadeltakken te koop. Fantastisch op een mooie BRYNXZ pot of bokaal. Zo leuk en mooi om die te zien verkleuren en in te drogen.

Wij verkopen kransen en deocratie waarmee je je potten, schalen enz mooi kunt decoreren.Dit is vaak seizoens gebonden en wisselt dus ook regelmatig,hou daarom de pagina kransen & nature in de gaten.Op dit moment hebben wij bv peperbes bossen , dadeltakken , wortelkransen, katoen - en bananentakken, vlaskransen, peperberrykransen, hopkransen, enz.

Warme natuurlijke items hebben wij ook : geweien, hoorns , konijnenvachten, rendier parts, schapen- en geitenvachten.

Ook hebben wij kleinere natuurlijke decoratie materialen zoals, dennenappels, zee egels, schelpjes ,mini slakjes ,zeesterren, cacaoblokken, coconuts enz.Hiermee kan je een leeg plekje op een dienblad of tafeltje leuk mee opvullen.

Trots zijn wij dat wij dealer van OTENTIC zijn !

OTENTIC:Otentic kiest heel bewust voor duurzaamheid in haar relatie met producenten en afnemers en voor hergebruik en herwaardering van bestaande materialen. Zo draagt Otentic bij aan een beter milieu en aan meer welvaart voor de mensen met wie zij samenwerkt.

Scrapwood is hergebruikt hout dat in India wordt verwerkt tot bv fotolijsten , dienbladen .Alles fotograveren wij apart, zodat je exact binnen krijgt wat je op de foto ziet.

Otentic heeft ook een vintage collectie:Dit zijn unieke items die uit India komen.Bijvoorbeeld nandi koetjes , maalsteentafel, unieke luiken, unieke spiegels.

RAAF is een nederlands merk dat 2x per jaar met een nieuwe collectie komt met vooral kussens en windlichten.Zij maken gebruik van mooie materialen en stoffen en hebben een perfekte afwerking.Echt mooie kussens om je bank of fauteuil mee aan te kleden.

Voor een mooie inrichting heb je maar een paar echt mooie items nodig die tijdloos zijn (zoals bv brynxz) bv kandelaar, pot, kruik, lamp enz. Echt mooie tijdloze items kan je steeds weer gebruiken en anders neerzetten omdat die meestal niet snel vervelen.Vul het aan met wisselende items bv in de lente andere kussens, ander kleur kaarsen of lampenkap en je hebt een hele andere inrichting.

Op dit moment verkopen wij BRYNXZ , FIDRIO ,Evenaar , Otentic , RAAF ,Colmore

Alles op onze site in op voorraad. Mocht je iets zoeken wat niet op de site staat, neem dan gerust contact op en kunnen wij proberen of wij het kunnen leveren.

header-brynxz-lamp.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

CONTACT

Gnuswonen

info@gnuswonen

0648787163

40% korting

 code

 opheffing40%

© 2012 - 2023 gnus wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel